To mora da je..."ljubavvvvv"!!!
4 posters
Strana 1 od 1
To mora da je..."ljubavvvvv"!!!
Iskopah maloprije nesh na jednom site-u i...i pomislih...Aaaa svasta(na ovom svijetu ima).
A evo o cemu je rijec:
"26-godisnji Nijemac bojao da ce izgubiti svoju dvije godine mladju djevojku, jer je imao mali penis.
Nezadovoljan velicinom svog penisa zaljubljeni mladic ni pod koju
cijenu nije htio razocarati svoju djevojku, pa je kao zamjenu u
zamracenu sobu slao svog brata.
Naime,on bi zamolio svoju djevojku da vode ljubav u mraku i onda je pozvao svog brata da ga zamjeni.
Momak je inzistirao na mraku svaki put tijekom sexa te bi uvijek prije otisao na WC. Tada bi u sobu uletio njegov
28-godisnji brat i obavio bi posao. Djevojka je za ovu bolesnu igru
dvojice brace saznala tek nakon dva mjeseca kada je prvi put upalila
svjetlo.
"Ocito nije imala pojma. Njih dvojica su braca i uistinu slice, a stariji brat uvijek tijekom sexa suti, pa nije ni mogla naslutiti", kaze policajac. Momak bi, zbog neobicnog nacina varanja svoje djevojke sada mogao završsti u zatvoru."
P.S. Dirnulo me u srce(al' malo sutra)!
A evo o cemu je rijec:
"26-godisnji Nijemac bojao da ce izgubiti svoju dvije godine mladju djevojku, jer je imao mali penis.
Nezadovoljan velicinom svog penisa zaljubljeni mladic ni pod koju
cijenu nije htio razocarati svoju djevojku, pa je kao zamjenu u
zamracenu sobu slao svog brata.
Naime,on bi zamolio svoju djevojku da vode ljubav u mraku i onda je pozvao svog brata da ga zamjeni.
Momak je inzistirao na mraku svaki put tijekom sexa te bi uvijek prije otisao na WC. Tada bi u sobu uletio njegov
28-godisnji brat i obavio bi posao. Djevojka je za ovu bolesnu igru
dvojice brace saznala tek nakon dva mjeseca kada je prvi put upalila
svjetlo.
"Ocito nije imala pojma. Njih dvojica su braca i uistinu slice, a stariji brat uvijek tijekom sexa suti, pa nije ni mogla naslutiti", kaze policajac. Momak bi, zbog neobicnog nacina varanja svoje djevojke sada mogao završsti u zatvoru."
P.S. Dirnulo me u srce(al' malo sutra)!
SoF- Moderator foruma
-
Broj poruka : 135
Godina : 39
Datum upisa : 28.05.2007
Re: To mora da je..."ljubavvvvv"!!!
Amaaaan,pa...ovaj..........neznam............da je silovanje,nije jer nije prisilno........neznam.....bolesno.....!!!..............ma SoF bjez'bona na sta sve ne naletis.
P.S.Sve u svemu sex je *ebena stvar,pogotovo u mrakusi.
P.S.Sve u svemu sex je *ebena stvar,pogotovo u mrakusi.
Ehhh, vala bas tako...."na sta sve (ne) naletim...",ali tako je ...radoznalost(rekla bih).
SoF- Moderator foruma
-
Eto kad je covjek nesiguran u sebe a razgovorom je mogao sve rjesiti,gdje je iskrenost nestala
Kao da nema neke vrjednosti nego mislio da je velicina najbitnija.
Sad znam zasto se ja bojim toliko mraka
JeldE srna,ima nesto i u vjestini:)srna ::
Tako je Just, nije sve u kvantitetu. Kvalitet je bitan.
SoF- Moderator foruma
-
Just_Me ::JeldE srna,ima nesto i u vjestini:)srna ::
Bas tako Just_Me naravno da ima nesto i u vjestini ma mnogo toga sto bi muskarcima bilo nebitno ili cak i nezanimljivo,necu sad da nabrajam
De bona bona nabroji.Moze neko nesto i pobrati za zalihu u magacinusrna ::Just_Me ::JeldE srna,ima nesto i u vjestini:)srna ::
Bas tako Just_Me naravno da ima nesto i u vjestini ma mnogo toga sto bi muskarcima bilo nebitno ili cak i nezanimljivo,necu sad da nabrajam
Ajde nek na sAdmin kaze nesto pa cini mi se da je on trenutno jedini muskarac ovdje oooo jadan on sa nama
Vjestina jeste bitna..ko hoce ko nece da prizna..sam sam se ucio...doduse prvo iskustvo mi je bilo veoma cudno..hehe i veoma dugo;) Al poslije toga upijao sam sve ko spuzva..posto vidim da i ovdje se naginje na sex reci cu da maximalno zelim da druga osoba uziva kad je sa mnom..i trudim se da nadem pozu i sve ostalo sto joj godi...u prevodu prilagodavam se..
A ti Srna ako imas kakvih vecih tips..slobodno navedi..mozda sam koju vec i probao;)Pozz svima
A ti Srna ako imas kakvih vecih tips..slobodno navedi..mozda sam koju vec i probao;)Pozz svima
Vise ti je bitno da zadovoljis drugu stranu,(sto nekazem da je lose,.Admin ::Vjestina jeste bitna..ko hoce ko nece da prizna..sam sam se ucio...doduse prvo iskustvo mi je bilo veoma cudno..hehe i veoma dugo;) Al poslije toga upijao sam sve ko spuzva..posto vidim da i ovdje se naginje na sex reci cu da maximalno zelim da druga osoba uziva kad je sa mnom..i trudim se da nadem pozu i sve ostalo sto joj godi...u prevodu prilagodavam se..
Ali stavljajuci sebe po strani,to mi je nekako ........mjau.Ili ti to u kombinaciji,ono "udrobis"
Similar topics
» Life is TOO short to dance with "ugly" men...!?
» Prvi put u BiH - "Lord of the Dance"!!!
» Dijetalna ili ono da"uhvati" :)
» Prvi put u BiH - "Lord of the Dance"!!!
» Dijetalna ili ono da"uhvati" :)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu